HEWAL KEIZERSWAARD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2416 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hewal Keizerswaard. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 5:08 Ik heb dubbel gefrituurde patat gekregen en mijn broodje was helemaal zacht en nat
14 jul 2024 om 21:39 Lekker broodje
11 jul 2024 om 20:53 Broodjes waren prima.
3 jul 2024 om 0:07 Heerlijke schotel...en tijdens wedstrijd bezorgd! top
2 jul 2024 om 20:47 Heerlijk broodje en op tijd . Temperatuur mag nog wat beter.
24 jun 2024 om 21:31 Was heerlijk
21 jun 2024 om 18:40 het shoarma vlees was anders dan normaal het leek wel draadjesvlees zoals het er uitzag
21 jun 2024 om 8:02 altijd lekker en op tijd!
20 jun 2024 om 19:57 Top heerlijke pizza’s
18 jun 2024 om 14:19 Ik had om 00:15 besteld en betaald er stond dat het aankwam om 1 uur ik heb tot half 3 gewacht en ik heb uiteindelijk niks ontvangen maar er stond wel dat het zo snel mogelijk werd bezorgd echt slecht ik heb mijn geld verspilt en bovendien mijn tijd.
16 jun 2024 om 20:56 bestellen regelmatig vanuit de zaak, ben ik nu een keer alleen thuis en heb een kapsalon besteld. Voor 12 euro verwacht ik een goede kapsalon niet metoude uitgedroogde patat ook had ik zonder sla besteld en het is nog koud ook en choco ipv fristi...
15 jun 2024 om 18:44 Lekker warm en ik kon mijn punten gebruiken zo leuk