HEWAL KEIZERSWAARD

HEWAL KEIZERSWAARD Israelische en Italiaanse Specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2104 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hewal Keizerswaard. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 8:44 De Turkse pizza's vielen van ellende uitelkaar. De patat was letterlijk niet te vreten en heb ik zo de kliko ingegooid. Vies van smaak. Waarschijnlijk komt dit door andere olie. Want voorheen was de patat heerlijk.
13 sep 2022 om 8:50 Lekker eten, warm en snel bezorgd.
8 sep 2022 om 5:47 Zeer goed
4 sep 2022 om 22:11 Veel te laat aangezien ik zowat om de hoek woon....1 1/2 uur voor 2 broodjes shoarma...ga volgende x gewoon maar langs :(
4 sep 2022 om 19:31 Ik heb nog steeds niet mijn juiste bestelde eten!
31 aug 2022 om 20:53 Prima eten. Goed warm. Aardige bezorger
30 aug 2022 om 2:38 Smaakte goed
29 aug 2022 om 10:55 Het eten smaakte goed alleen klopte de bestelling niet zet sla op de shoarma en uien pizza hadden we niet gevraagd
25 aug 2022 om 19:32 Lasagna was niet lekker en kruidenboter miet ontvangen, zat ook niet bij de bestelling
25 aug 2022 om 0:47 Er stond 30 minuten , mannetje komt gewoon na 2 uur met koude eten aankakken , nooit meer hewal dedda
19 aug 2022 om 22:57 Supersnelle levering. Prima shoarma, lekker gekruid. De bakjes knoflooksaus zijn wat aan de kleine kant voor een grote shoarma, in dat geval zou ik een 2e aanraden.
16 aug 2022 om 18:16 Ik had pasta carbonara besteld het was heel lekker zo als altijd, Als weinige kan je die bij hun bestellen met spekjes heerlijk :)