HEWAL KEIZERSWAARD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2378 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hewal Keizerswaard. Meer weten? Ontdek meer

30 mrt 2024 om 19:09 De patat van de japsalon was niet goed gebakken. Er zat veel patat in en de vlees was ver te zoeken. Bestelle doe ik denk ik niet meer bij hewal
30 mrt 2024 om 7:50 Eten was goed verzorgd en erg lekker en snel bezorgd
24 mrt 2024 om 13:41 Bij thuisbezorgd is het bijna altijd koud
15 mrt 2024 om 19:38 De smaak was goed echter, niet goed warm, nog niet mee gemaakt, volgende keer beter
10 mrt 2024 om 19:07 Behoorlijk vet de doos was nat ,viel bijna uit elkaar
24 feb 2024 om 19:19 Precies op tijd
13 feb 2024 om 21:47 Tot vandaag was het altijd perfect. Nieuwe kok. Veel harde stukken in de shoarma en op de kapsalon zaten verlepte groente. Wat er mis is gegaan weer ik niet alleen dat ik misselijk ben en buikpijn heb. Sorry zal even duren voordat ik weer bestel
10 feb 2024 om 18:18 Ik heb 5 euro te weinig wisselgeld gekregen van de bezorger. Pizza was prima. De extra gorgonzola was echter nergens te bekennen.
5 feb 2024 om 16:23 Zeer tevreden patat was warm en krokant pizza was ook lekker
30 jan 2024 om 20:56 Al jaren bestel ik hier bij Hewal. Altijd snel geleverd en heerlijk van smaak. Maar dit keer zat er een raar geurtje aan het vlees. Dus durfde het niet te eten.In de kliko gedumpt. Zonde van me geld zeg
20 jan 2024 om 21:59 Eten was lauw. Had om extra kaas gevraagd maar daar was weinig van te proeven. Vlees was ook erg stug... 1x shoarma speciaal met extra kaas 1x shoarma klei 1x stokbroodje gezond met gesmolten kaas.
17 jan 2024 om 0:11 Eten was heerlijk, de suggesties/ opmerkingen wordt gelezen en serieus genomen, de bestelling was binnen half uurtje bezorgd aan de deur van mijn afdeling op de Maasstad ziekenhuis. Top!!! Echter een aanrader